Campaign Background

Save the date: 18-22 iulie 2018

Fii printre primii 1000 care-și iau bilete la festival! Intre 11-12 octombrie beneficiezi de un preț preferențial și, dacă vrei să stai în Royal Camping, Lidl îți oferă un loc gratuit.

Ia-ți bilet!

O experiență regală

Au fost 5 zile electrice, pline de muzică, dans până noaptea târziu, tatuaje temporare, grătar cu prietenii, bătai cu apă, si multe experiențe de neuitat. A fost emoționant! #ElectricKingdom


După faptă și răsplată

Pentru că ne-au găzduit cu drag la festival, ne-am gândit să îi răsplătim pe locuitorii din Bonțida investind în viitorul comunității. Astfel, Lidl a modernizat școala din comună: clasele și cancelaria beneficiază acum de mobilier si dotări noi, curtea școlii a fost pavată, iar terenul de sport a fost modernizat.

Colecția Electric Castle

Ți-am pregătit o Colectie Electrică cu lucruri ce te invită să experimentezi, să te joci, să fii creativ.


Despre ELECTRIC CASTLE

5 zile, an de an, Bonțida devine capitala muzicală a României! Peste 250 de artiști din întreaga lume, ca Prodigy, Skrillex, Bring me the Horizon, Franz Ferdinand, Alt-J, Deadmau5 sau Fatboy Slim, urcă pe scenele festivalului în fața celor peste 170.000 de spectatori!

Anul acesta am devenit parte din povestea Electric Castle. Te-am primit în Lidl's Electric Kingdom cu un ospăț de zile mari, nopți lungi de petrecere și surprize regești. Rămâi alături de noi și pregătește-te pentru #ElectricCastle6

Află mai multe pe www.electriccastle.ro

LIDL’s ELECTRIC KINGDOM

PREGĂTEȘTE-TE PENTRU #ELECTRICCASTLE6

Suntem sociabili!


Social Media Buttons